Friday, February 29, 2008

Friday, February 29th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - Kayne West: Stronger
11am - Natasha Bedingfield: Unwritten
4pm - Taylor Swift: Teardrops On My Guitar
7pm - Green Day: Holiday

Thursday, February 28, 2008

Thursday, February 28th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - Kylie Minogue: Love At First Sight
11am - No Doubt: Underneath it all
4pm - Timbaland feat. Ony Republic: Apologize
7pm - Hedley: For the Nights

Trivia Questions
1. Which actor will be talking to Mad Dog and Billie this week about his new film "Semi-Pro"?
Answer: Will Ferrell
2. According to the phrase, what brings May flowers?
Answer: April Showers
3. What is the name of the new holiday in Ontario during February?
Answer:Family Day
4. In which movie did Bill Murray play the character Dr. Peter Venkman?
Answer: Ghostbusters
5. Which famous ex-Beatle is in court over a divorce?
Answer: Paul McCartney

Wednesday, February 27, 2008

Wednesday, February 27th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7 am - Fergie: Clumsy
11am - Prince: Purple Rain
4 pm - Chris Brown: With You
7 pm - Maroon 5: Won't Go Home Without You

Tuesday, February 26, 2008

Tuesday, February 26th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - Snow Patrol: Chasing cars
11am - John Mayer: Say
4pm - Nelly Furtado: Promiscuous
7pm - Avril Lavigne: Hot

Monday, February 25, 2008

Monday, February 25th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7 am - Justin Timberlake: What Goes Around
11am - Jordin Sparks: Tattoo
4 pm - Alicia Keys: No one
7 pm - Rihanna: Don't Stop The Music

Trivia Questions (Monday)
1. Which Spice Girl will be talking to Mad Dog and Billie this week?
Answer: Victoria
2. What is John Mellencamp's middle name?
Answer: Cougar
3. Peter Gabriel was a member of which band in the 70's?
Answer: Genesis
4. Who is the voice of Lola in the 2004 movie "Shark Tale"?
Answer: Angelina Jolie
5.Whose foundation is called "Livestrong"?
Answer:Lance Armstrong

Saturday, February 23, 2008