Monday, July 7, 2008

Monday, July 7th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - New Kids On The Block: Summertime
11am - Madonna: Hung Up
4pm - Katy Perry: I Kissed A Girl
7pm - Gavin DeGraw: In Love With A Girl

Trivia Questions
1. Who are the hosts of "Home Heist"?
Answer: Colin and Justin
2. How many times a day can you hear Perez Hilton on 99.9 MIX FM?
Answer: 2
3. Which former boyfriend of Christina Applegate was recently found dead in his apartment?
Answer: Lee Grivas
4. What is the name of the new Will Smith movie?
Answer:Hancock
5. Who is the host of "The Big 6@6" on 99.9 MIX FM?
Answer:Jimmy T

Newsletter code: Magazine (5,000 points)

Friday, July 4, 2008

Friday, July 4th

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - Metro Station: Shake It
11am - Maroon 5: Makes Me Wonder
4pm - Gavin DeGraw: In Love With A Girl
7pm - Madonna: Jump

Thursday, July 3, 2008

Thursday, July 3rd

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - One Republic: Stop And Stare
11am - Daughtry: Over You
4pm - Rihanna: Take a Bow
7pm - Natasha Bedingfield: Pocketful Of Sunshine

Trivia Questions
1. Which snake is the fastest in the world?
Answer: Black Mamba
2. According to Mad Dog & Billie's show page, what is the name of "The Creepy Voicemail Guy"?
Answer: Dimitri
3. Which team won Euro 2008?
Answer: Spain
4. At what time does "American Top 40" begin on Saturday's with Ryan Seacrest on 99.9 MIX FM?
Answer: 9 am
5. Which beer company marketed their top-selling beer with the slogan "I am Canadian"?
Answer: Molson Canadian

Wednesday, July 2, 2008

Wednesday, July 2nd

Daily Bonus Songs (for your convenience i have added the artist, enter song title as bonus codes)

7am - Katy Perry: I Kissed A Girl
11am - Nelly Furtado: Promiscuous
4pm - Leona Lewis: Bleeding Love
7pm - Estelle w/ Kayne West: American Boy

Tuesday, July 1, 2008

Tuesday, July 1st



Newsletter Bonus Code: canada day (5,000pts)